Nationale fotowedstrijd 2018 Jouw kerk in beeld

Gepubliceerd op: 14/11/17

Stuur jij ons de beste kerkfoto van het jaar?

Nationale fotowedstrijd 2018 Jouw kerk in beeld

• We dagen je uit om de kerk en wat deze voor jou betekent in een foto vast te leggen.
    Zoals je zelf wilt: gewoon met je smartphone of juist professioneel met een goede spiegelreflexcamera. Stuur je foto in naar info@parochievanlevendwater.nl o.v.v KERKBALANS FOTO en misschien wordt jouw foto opgenomen in onze folder!
    Je kunt meedoen in drie categorieën:
    • Kinderen (6 t/m 12 jaar)
    • Jong talent (12 t/m 18 jaar)
    • Volwassenen (18+)

Op 7 januari worden de foto’s getoond via de beamer en de winnaars krijgen een prijs!

Wil je ook meedoen met de nationale wedstrijd stuur dan je foto ook in naar: info@kerkbalans.nl en ding mee naar de Kerkblik-award.
Winnaars in de verschillende categorieën( zie boven) winnen een workshop fotografie van juryvoorzitter Ramon Mangold. Hij won onlangs Nederlands bekendste fotoprijs: een eerste prijs bij de zilveren camera 2016, voor zijn serie over bisschop De Korte.
Doe mee met deze wedstrijd en leg vast wat de kerk voor jou betekent.

• Je wint niet alleen de Kerkblik-award en de masterclass fotograferen door Ramon Mangold, maar ook een geldbedrag van 250 euro voor de Actie Kerkbalans in jouw kerk
  • Je foto wordt beoordeeld door een vakjury. Daarnaast is er ook een publieksprijs.
  • Heb je al een briljante ‘kerkfoto’ liggen? Het insturen van een bestaande foto mag ook, als je ‘m maar zelf gemaakt hebt.