Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Al sinds 1973 vragen zij hun leden jaarlijks in januari te geven voor de kerk. Jaarlijks halen 40.000 vrijwilligers in 2000 kerken in Nederland geld op voor hun plaatselijke kerk. Om kerken actief te laten zijn. Waar iedereen altijd terecht kan.

Wat is de kerk voor u en mij?

Een plek om tot jezelf te komen

of juist anderen te ontmoeten.

Waar je een luisterend oor vindt

en stilte om te bezinnen.

Een plek om te vieren en te geloven.

Waar je bemoedigd en geïnspireerd raakt.

Waar mensen voor je bidden

en klaar staan met praktische steun,

of je nu lid bent of niet.

Waar we samen een gemeenschap

zijn en geven aan en om anderen.

Geef voor uw kerk !

Het bestuur van de Parochie van Levend Water zet zich in voor het in standhouden van de kerkplekken in Weesp en Muiden.  We willen de continuïteit van de parochiegemeenschap waarborgen. Daarnaast willen we onze kerken herkenbaar maken in de twee gemeentes waar onze kerkgemeenschappen gehuisvest zijn.

Mede door uw financiële bijdrage in 2017 konden wij invulling geven aan diverse activiteiten zoals de Vakantie Bijbel Week voor kinderen, bloemen voor nationale Ziekendag in Muiden en Weesp, sprekers die een interessante avond in de parochie verzorgen, gastkoren, het project Mandela-Mandorla van de Jozefschool in Muiden en het beschikbaar stellen van de boekjes “Katholiek in deze tijd” en “Samen kerk”.

Een parochie heft ook personeelskosten, pastorale projecten, energiekosten, verzekeringen, onderhoud, de vaste lasten net als bij u thuis.

Geef voor uw kerk, zodat uw kerk kan geven aan anderen.